Hrvatska gospodarska komora

Zašto Nina dom

SIGURNOST
Zato što vas Agencija za nekretnine NINA DOM sigurno vodi kroz proces kupoprodaje nekretnine, sa svojim stručnim suradnicima pruža Vam pravnu zaštitu kroz sve faze procesa kupoprodaje. Angažiranje ovlaštene agencije za nekretnine pruža Vam sigurnost – što je ujedno najčešći razlog zašto nas klijenti angažiraju.

ZNANJE I ISKUSTVO
Ukoliko prodajete ili kupujete nekretninu najčešće niste dovoljno educirani o tržištu, no agencijama za nekretnine taj je posao svakodnevica pa poznaju sve mane i prednosti tržišta nekretnina.
Upravo je iskustvo, uz obrazovanje naših agenata, ono što vam treba kako biste kroz prodaju ili kupnju nekretnine prošli bezbrižno. Zahvaljujući iskustvu djelatnika agencije NINA DOM od prvog do zadnjeg koraka, uvijek ćete biti upoznati sa svim činjenicama bitnim za uspješnu realizaciju kupoprodaje.

PAPIROLOGIJA
Kupnja i prodaja nekretnine predstavljaju jedan od važnijih događaja u našim životima i moramo znati da neke od pogrešaka u ovom području mogu skupo koštati pa i značajno više od provizije koju bi platili da ste angažirali agenciju za nekretnine, a o ispravljanju pogrešaka koje su gotovo uvijek dugotrajne i pune stresa da i ne pričamo….
Srećom, naši licencirani agenti, jako su dobro upoznati s cijelom procedurom, a u tom procesu prate nas i savjetuju iskusni odvjetnici koji će nas i vas na vrijeme upozoriti na moguće pogreške u samom procesu kupnje ili prodaje nekretnine i samim time „spasit“ od nepotrebnih troškova i stresa.

KOMPLETNA USLUGA
Ukoliko nemate neki dokument i ne znate gdje trebate ići, kome se obratiti ?, ...ne morate se brinuti jer agencija Nina dom će to napraviti umjesto vas….
Agencija Nina dom svojim klijentima nudi sve od ishodovanja oib-a, ishodovanja zk izvadka te sve potrebne dokumentacije vezanu uz prodaju ili kupnju nekretnine do uknjižbe u zemljišnik, također nudimo uslugu preknjižavanja ( prebacivanja ) svih komunalija i obveza vezanih za nekretninu na vaše ime

DISKRECIJA I PROFESIONALNOST
Svim klijentima Nina dom agencije zajamčena je diskrecija te uz individualni pristup Agent i klijent dogovaraju način na koji će se vaša nekretnina oglašavati ili način na koji će se za vas tražiti određena nekretnina.
Agencija Nina dom ozbiljno shvaća zaštitu vaših osobnih podataka i poduzima sve potrebne tehničke i organizacijske mjere u skladu s najboljom praksom i obvezama koje propisuju hrvatski zakoni i Opća uredba o zaštiti podataka (EC 2016/679) – GDPR.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?