Hrvatska gospodarska komora

Arhitektonske i dizajnerske usluge

Prije nego se upustite u kompletnu rekonstrukciju renoviranje, preuređivanje ili makeover vaše nekretnine, razmislite o tome da potražite stručnu pomoć arhitekta. Nina dom agencija surađuje s renomiranim arhitektima i dizajnerima.
Renoviranje ili preuređenje zahtijeva vrijeme i novčana ulaganja i veoma je važno da u realizaciju vašeg plana uđete nakon detaljnog razmatranja svih mogućnosti za preuređenje, renoviranje, rekonstrukciju ili makeover vaše nekretnine koje će vam predložiti Arhitekt i dizajner interijera.
Kada se radi o renoviranju privatnih stanova i kuća mnogi ne žele unajmiti arhitektu kako bi izbjegli dodatni novčani trošak. Međutim, morate imati na pameti da je naknada arhitektu zanemariva u iznosu vašeg proračuna i budžeta koji ste spremni odobriti. Ovakvo razmišljanje četo dovodi do još većih troškova koji se naknadno javljaju kada vrijeme pokaže brojne nedostatke i greške napravljene pri nepromišljenom i nestručnom renoviranju.

Angažiranje stručnjaka znači, uz idejni i izvedbeni projekt, i dobar troškovnik koji daje na uvid troškove radova. Troškovnik s detaljnim opisom svih potrebnih radova i količinom materijala u mnogočemu će olakšati posao.

Svaka nekretnina ima potencijal!

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?